ONTDEK MEER

Daglichtstudio 

te huur

Welkom bij onze daglicht fotostudio, waar creativiteit tot leven komt in een heldere en inspirerende ruimte. Onze studio is ontworpen om fotografen, creatievelingen en professionals een perfecte omgeving te bieden voor het vastleggen van adembenemende beelden.

Inspirerende daglichtstudio In Wellen

Daglichtstudio Sofie

BOEK NU

Meer info

Ga naar meer info om alle voorwaarden te kunnen lezen.

De voorwaarden

3

Klik hier.

Prijzen

2

- 3 prachtige settings en een loungeruimte
- een client closet voor dames en kinderen
- een keuken met een frigo
- WIFI
- Geluidsinstallatie op bluetooth

Wat is er aanwezig?

1

Meer over de studio

Er zijn diverse mogelijkheden in de studio. Bij het binnenkomen kom je meteen in een sfeervolle setting terecht. Je gaat onmiddellijk 3 settings en een ontvangstruimte tegenkomen. Hiernaast is er een kleine keuken, microgolfoven, koelkast en allerhande servies. 
De fotostudio is onderverdeeld in twee ruimtes. een mooie beige/witte gietvloer ruimte als ook een prachtige ruimte met een mooie visgraat Laminaat. Verder is er een hoekje met kleding en accessoires die gebruikt mogen worden. 

investing in your memories

Boek nu de studio

Blok van 1u -€95

Halve Dag (4u) - €245

hele dag (8u) - €375

Hieronder Kan je je plekje naar keuze boeken via Calendly. Je krijgt meteen te zien welke data beschikbaar zijn. Na de boeking krijg je een mailtje met het huurcontract! Na het betalen van een voorschot via calendly staat de boeking vast. Hierna kan je niet meer annuleren! Indien je belet bent, mag je wel een vervanger zoeken.

Thanks, You'll be added to our newsletter